12.40 

Protefix Ταμπλέτες για φρέσκια αναπνοή με τις τεχνιτές σας οδοντοστοιχίες, οι καλύτερες ταμπλέτες απόσμησης και καθαρισμού.

Κωδικός προϊόντος: 100023 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Protefix Ταμπλέτες για φρέσκια αναπνοή με τις τεχνιτές σας οδοντοστοιχίες, οι καλύτερες ταμπλέτες απόσμησης και καθαρισμού.
Υπάρχει μία σημαντική διαφορά μεταξύ στοματικής υγιεινής των φυσικών δοντιών και των τεχνητών οδοντοστοιχιών : οι τεχνητές σας οδοντοστοιχίες απαιτούν ακόμη πιο εντατική φροντίδα. Η τακτική υγιεινή του στόματος είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή σημείων πίεσης. Καθαρίζετε την οδοντοστοιχία τακτικά χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα ή ταμπλέτες καθαρισμού (όπως οι PROTEFIX) οι οποίες έχουν πρόσθετες απολυμαντικές και αποσμητικές ιδιότητες. Οι Protefix ταμπλέτες ενεργούν με δύο τρόπους : καθαρίζουν σε βάθος και αποσμούν τις οδοντοστοιχίες.
Protefix Ταμπλέτες με το ενεργό οξυγόνο να αφαιρεί αυτόματα όλες τις επικολλημένες τροφικές ουσίες, χωρίς να επηρεάζει το ευαίσθητο υλικό της οδοντοστοιχίας. Επίσης απολυμαίνουν και εμποδίζουν την δημιουργία δυσάρεστης αναπνοής. Για να καθαρίσετε την οδοντοστοιχία, απλά βάλτε μία ταμπλέτα Protefix σε ½ ποτήρι χλιαρό νερό για 15 λεπτά και μετά ξεπλύνετε καλά. Θα έχετε μια καθαρή και αστραφτερή οδοντοστοιχία η οποία θα σας δώσει μια αίσθηση σιγουριάς όλη μέρα!
Η καλύτερη δυνατή εφαρμογή της οδοντοστοιχίας βοηθάει εξίσου στην αποφυγή σημείων πίεσης. Όσο πιο καλά εφαρμόζουν οι άκρες τόσο πιο δύσκολο είναι να εισχωρήσουν υπολλείματα τροφών. Οποιοδήποτε ξένο σώμα ,ακόμα και πολύ μικρό μπορεί να δημιουργήσει σημεία πίεσης και ερεθισμό, πράγμα το οποίο πρέπει να αποφευχθεί. Αν η στεγανοποίηση των άκρων δεν είναι καλή, μπορεί να βελτιωθεί χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη επικολλητική κρέμα για γερή συγκράτηση και συγχρόνως παρέχει καλύτερη στεγανοποίηση της οδοντοστοιχίας. Εάν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με την επικόλληση της οδοντοστοιχίας τότε θα πρέπει να συμβουλευθείτε τον οδοντίατρο σας.

Protefix Ταμπλέτες protefix Ταμπλέτες

 

Protefix Ταμπλέτες
Protefix Ταμπλέτες για φρέσκια αναπνοή με τις τεχνιτές σας οδοντοστοιχίες, οι καλύτερες ταμπλέτες απόσμησης και καθαρισμού.
Brand: IASISPS
Manufacturer: Protefix
Model: Protefix Ταμπλέτες
Product ID: 100023
19 based on 45 reviews 4 / 4 / 4 stars
9.99 New InStock

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

• Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων
πρωτευούσης (συνημμένος), έως (2) κιλά, το κόστος είναι : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Αποστολή σε Πόλη του Δικτύου μας και για βάρος μέχρι δύο (2)
κιλά, το κόστος ανέρχεται στα : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

Οι επιστροφές αντικαταβολών και εισπράξεων από τις περιοχές εντός ορίων πρωτευούσης γίνονται πάντα την επομένη εργάσιμη ημέρα. Τα μετρητά καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονική επιβεβαίωση τράπεζας) μαζί με αναλυτική λίστα των ποσών κατάθεσης, αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικά την ημέρα κατάθεσης. Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Οι επιστροφές των αντικαταβολών από τις περιοχές εκτός ορίων πρωτευούσης καθώς και από τις πόλεις του επαρχιακού δικτύου γίνονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατατίθενται οι αντικαταβολές της προηγούμενης εβδομάδoς. Οι αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου επιστρέφονται και αυτές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου ( internet). Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Για τις εισπράξεις ή αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου και περιοχές του Νομού Αττικής εκτός ορίων πρωτευούσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό είσπραξης. Δεν αναλαμβάνουμε είσπραξη με ανοιχτό ποσό στις προαναφερόμενες περιοχές.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές επιβαρύνονται επιπλέον με Φ.Π.Α. 23 %.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier που συνεργάζεται το plakakia-bath, είτε με ίδια μεταφορικά μέσα της εταιρίας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την plakakia-bath εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 6€ (με ΦΠΑ 23%) για παραδόσεις εκτός Αττικής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 115/370720-24
IBAN : GR6901101150000011537072024

EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 0026-0069-16-0100892731
IBAN : GR6702600690000160100892731

ALPHA BANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 261-00-2310004245
IBAN : GR1501402610261002310004245

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 5063-058730-106
IBAN : GR4501720630005063058730106