Προσφορά!

89.00  45.00 

Η Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος  μπορεί να ελέγξει βιολογικά την ανάπτυξη των ανεπιθύμητων οργανισμών σε προϊόντα και μηχανολογικούς εξοπλισμού

Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΖΟΝΤΟΣ

Το όζον Ο3 Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος δημιουργείται συνδυάζοντας τρία άτομα οξυγόνου. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα στην απολύμανση και την αποστείρωση, σκοτώνοντας τα περισσότερα βακτηρίδια και μικρόβια που βρίσκονται στο νερό και στον αέρα.
Παράγεται ηλεκτρικά στη φύση κατά τη δημιουργία των κεραυνών.
Το όζον είναι από τη φύση του ασταθές και προσπαθεί να διασπαστεί στο μόριο του οξυγόνου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, αυτό είναι που κάνει το όζον τόσο σημαντικό καθαριστή αέρα και νερού.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΖΟΝ

 1. Σκοτώνει:
  Μικρόβια
  · Βακτηρίδια
  · Σταφυλόκοκκους στον αέρα
  · Κολοβακτηρίδια στο νερό και τον αέρα
  · Σπόρους Βακτηριδίων
 2. Καταστρέφει το μικρόβιο της γρίπης στον αέρα
 3. Καταστρέφει το μικρόβιο της Ηπατίτιδας Α στο νερό μέσα σε λίγα λεπτά
 4. Σκοτώνει τα επίφυτα
 5. Σκοτώνει τα βακτηρίδια κάντιντα
 6. Σκοτώνει τα παρασιτικά πρωτόζωα
 7. Καταστρέφει τη σαλμονέλα
 8. Αποσυνθέτει τα φυτοφάρμακα που τυχόν υπάρχουν στα φρούτα και τα λαχανικά.
 9. Καίει (αχρηστεύει) το χλώριο και τις χημικές ενώσεις που υπάρχουν στο πόσιμο νερό.
 10. Χρησιμοποιείτε στον εξοπλισμό διύλισης και καθαρισμού πισίνων αποκλειστικά πλέον σαν το απόλυτα υγιεινό μέσο αντί του χλωρίου .

Το όζον Ο3 Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος καταστρέφει τα μικρόβια διαχεόμενο μέσω της μεμβράνης της πρωτεΐνης στον πυρήνα του Νουκλεονικού οξέος έχοντας σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του RNA.
Σε υψηλή συγκέντρωση το όζον καταστρέφει την κάψα ή το εξωτερικό κέλυφος της πρωτεΐνης με οξείδωση.
Στη θερμοκρασία των 30ο -32ο κελσίου η ικανότητα απολύμανσης του όζοντος είναι η καλύτερη.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 1. Χημικά
  Το όζον Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος μπορεί να διασπαστεί στην αλυσίδα την οργανική και να συνδυάσει νέα στοιχεία. Χρησιμοποιείται ευρέως στις βιομηχανίες χημικών , πετρελαιοειδών και φαρμακευτικών προϊόντων.
 2. Τρόφιμα
  Το όζον Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος είναι ένα ασφαλές δυνατό απολυμαντικό και χρησιμοποιείται στο να ελέγξει βιολογικά την ανάπτυξη των ανεπιθύμητων οργανισμών σε προϊόντα και μηχανολογικούς εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Το όζον ταιριάζει ειδικά στη βιομηχανία τροφίμων λόγω της ικανότητάς του να απολυμαίνει μικροοργανισμούς χωρίς να προσθέτει χημικά υποπροϊόντα στα τρόφιμα που καθαρίζει ή στη διαδικασία πλύσης των τροφών ή της ατμόσφαιρας στην οποία τα τρόφιμα αποθηκεύονται.
  Σε υγρό διάλυμα το όζον μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο να απολυμάνει συσκευές. Σε μορφή αερίου, το όζον δρα σαν συντηρητικό για μερικά τρόφιμα και μπορεί επίσης να εξυγιάνει υλικά συσκευασίας τροφών.
  Μερικά προϊόντα συντηρούνται εξαιρετικά με το όζον κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε ψύξη όπως τα αυγά και τα ψάρια και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.
  Το όζον είναι εγκεκριμένο από τον αμερικανικό οργανισμό ελέγχου τροφίμων και φαρμάκων ( FDA ) ως απολυμαντικό μέσο νερού , τροφίμων και αποσύνθεσης χλωρίου .
 3. Ιατρική
  Στην Ιαπωνία, την Κορέα και τη Γερμανία το όζον χρησιμοποιείται σε νοσοκομεία και κλινικές σαν απολυμαντικό.
  Στην Γερμανία ,το Βέλγιο και άλλες ανεπτυγμένες χώρες το όζον χρησιμοποιείτε σε θεραπείες για την αντιμετώπιση φλεγμονών, την βελτίωση του μεταβολισμού, την αντιμετώπιση παθήσεων του ουροποιητικού και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος .
  Πειράματα έχουν αποδείξει ότι το όζον καταστρέφει τον έρπη καθώς και όταν η συγκέντρωση του όζοντος στον ορό του αίματος πλησιάζει τα 4mg/lt, θα καταστρέψει τον HIV. Οστόσο θεωρείτε πρακτική εναλλακτικής ιατρικής που όμως δεν είναι ακόμα αποδεκτή από την κρατούσα ιατρική επιστημονική κοινότητα .
  Επισήμανση : Το οζονισμένο νερό δεν είναι φάρμακο και δεν υποκαθιστά καμιά φαρμακευτική ή ιατρική αγωγή .
  1. Οικιακή
  ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
  Χώρος καπνιστών.Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο με την πέτρα διάχυσης εκτός νερού 10΄ έως 25τ.μ. 20′ έως 40τ.μ. για μεγαλύτερο χώρο αυξήστε το χρόνο (Μεγιστος χρόνος λειτουργίας 30΄ . Χρόνος ξεκούρασης 10΄ ) Αφαιρεί μυρωδιές καπνού
  Κουζίνα.Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο 10΄ Αφαιρεί μυρωδιές τροφών και μαγειρέματος
  Ζώα. Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο 10΄ Αφαιρεί μυρωδιές ζωών
  Μπάνιο. Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο 10΄ Σκοτώνει βακτήρια και απομακρύνει τη μούχλα
  Φρούτα και λαχανικά. Πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά με οζονοποιημένο νερό 10΄- 20΄ Διαλύει και σκοτώνει τα παράσιτα στην επιφάνεια των φρούτων και λαχανικών
  Επιτραπέζια σκεύη. Πλένουμε τα σκεύη με οζονοποιημένο νερό 10΄ Σκοτώνει τα βακτηρίδια στην επιφάνεια των σκευών.
  Ψάρια και κρέας. Πλένουμε τα ψάρια και το κρέας με οζονοποιημένο νερό 5΄- 10΄ Μειώνει τη μυρωδιά του ψαριού Σκοτώνει τα βακτήρια στα ψάρια και το κρέας
  Καθαρισμός νερού 5΄το ποτήρι15΄1,5λίτρο. Το οζονοποιημένο νερό μπορεί να διατηρηθεί σφραγισμένο για 4-5 ώρες Διαλύει τις οργανικές ακαθαρσίες, αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο νερό. Δρα αντιφλεγμονωδώς στον οργανισμό του ανθρώπου.Πίνουμε 4-5 ποτήρια οζονοποιημένου νερού ημερησίως για την αντιμετώπιση των φλεγμονών και τη βελτίωση του μεταβολισμού, βυθίζοντας την πέτρα διάχυσης σε ένα ποτήρι νερό για 5΄.Συνιστάται η χρήση παράλληλα αντιοξειδωτικών .
  Συντήρηση τροφών. Τοποθετούμε την πέτρα διάχυσης εντός του ψυγείου και αφού κλείσουμε την πόρτα προσεκτικά ώστε να μην τσακίσει ο πλαστικός σωλήνας ενεργοποιούμε την συσκευή όζοντος 5΄- 10΄ α)Απολυμαίνει τα τρόφιμα στο ψυγείοβ)Επιμηκύνει το χρόνο αποθήκευσηςγ)Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα
Η Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος μπορεί να ελέγξει βιολογικά την ανάπτυξη των ανεπιθύμητων οργανισμών σε προϊόντα και μηχανολογικούς εξοπλισμού
Brand: Ψηφιακή Συσκευή Παραγωγής Όζοντος
Manufacturer: IASISPS
Model: IASISPS
Product ID: 100057
85 based on 93 reviews 2 / 4 / 4 stars
89 New InStock

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

• Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων
πρωτευούσης (συνημμένος), έως (2) κιλά, το κόστος είναι : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Αποστολή σε Πόλη του Δικτύου μας και για βάρος μέχρι δύο (2)
κιλά, το κόστος ανέρχεται στα : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

Οι επιστροφές αντικαταβολών και εισπράξεων από τις περιοχές εντός ορίων πρωτευούσης γίνονται πάντα την επομένη εργάσιμη ημέρα. Τα μετρητά καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονική επιβεβαίωση τράπεζας) μαζί με αναλυτική λίστα των ποσών κατάθεσης, αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικά την ημέρα κατάθεσης. Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Οι επιστροφές των αντικαταβολών από τις περιοχές εκτός ορίων πρωτευούσης καθώς και από τις πόλεις του επαρχιακού δικτύου γίνονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατατίθενται οι αντικαταβολές της προηγούμενης εβδομάδoς. Οι αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου επιστρέφονται και αυτές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου ( internet). Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Για τις εισπράξεις ή αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου και περιοχές του Νομού Αττικής εκτός ορίων πρωτευούσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό είσπραξης. Δεν αναλαμβάνουμε είσπραξη με ανοιχτό ποσό στις προαναφερόμενες περιοχές.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές επιβαρύνονται επιπλέον με Φ.Π.Α. 23 %.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier που συνεργάζεται το plakakia-bath, είτε με ίδια μεταφορικά μέσα της εταιρίας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την plakakia-bath εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 6€ (με ΦΠΑ 23%) για παραδόσεις εκτός Αττικής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 115/370720-24
IBAN : GR6901101150000011537072024

EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 0026-0069-16-0100892731
IBAN : GR6702600690000160100892731

ALPHA BANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 261-00-2310004245
IBAN : GR1501402610261002310004245

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 5063-058730-106
IBAN : GR4501720630005063058730106