999.00 

Το Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό εξάγεται από μία έξοδο, ενώ το Όξινο Νερό εξάγεται από την άλλη και μέσω πλαστικού σωλήνα που διαθέτει η συσκευή οδηγείται στο νεροχύτη. Γιά μιά ζωή γεμάτη υγεία, δύναμη και ζωντάνια.

Κωδικός προϊόντος: 100078 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Ηλεκτρόλυση Ιονισμένου Νερού BIONTECH BTM-100N

Η συσκευή παράγει άριστο φυσικό νερό, ή κατά βούληση αλκαλικό νερό από 7,5 pH έως και 10pH και όξινο νερό από 3,5 pH έως και 5,5pH. Το νερό της παροχής αφού προηγουμένως φιλτραριστεί από ένα έξοχο φίλτρο 12 σταδίων στη συνέχεια κατ’ επιλογή λαμβάνουμε εάν το επιθυμούμε άριστο φυσικό νερό ή αλκαλικό φιλτραρισμένο νερό ή όξινο νερό. Η συσκευή διαθέτει ένα εξαιρετικό φίλτρο 12 σταδίων για άριστο πόσιμο νερό απαλλαγμένο εντελώς από χλώριο, βαρέα μέταλλα και χημικά.Διαθέτει επίσης ένα θάλαμο ηλεκτρόλυσης για παραγωγή εφόσον το επιθυμούμε Αλκαλικά ιονισμένου νερού από 7,5 pH εώς και 10 pH άριστου για πόση ή όξινα Ιονισμένου νερού άριστο για το δέρμα.

Ηλεκτρόλυση Ιονισμένου Νερού και πως λειτουργεί η συσκευή
Η συσκευή Ηλεκτρόλυσης Ιονισμένου νερού BIONTECH είναι ένα προϊόν πιστοποιημένο από την Δ/νση Τροφίμων και Φαρμάκων (KFDA). Παράγει αλκαλικά ιονισμένο νερό που είναι ευεργετικό για την υγεία και όξινα ιονισμένο νερό που είναι χρήσιμο, σε νοικοκυριά για καθαριότητα και καταπολέμηση των μολύνσεων.Η συσκευή BIONTECH παράγει υψηλής καθαρότητας και ποιότητας Ιονισμένο νερό, με αυτόματη ρύθμιση για άριστο PH μέσω αυτοδιάγνωσης και σύστημα τεχνιτής νοημοσύνης για ανίχνευση σφαλμάτων κατά το χειρισμό.

Ο Ιονιστής συνδέεται απευθείας στη βρύση παροχής νερού. Το νερό της παροχής αφού περάσει πρώτα από το προηγμένο φίλτρο που διαθέτει η συσκευή από Νανο-Ασήμι των δύο βημάτων και δώδεκά στρωμάτων καθαρισμού και απαλλαγεί πλήρως από επιβλαβείς ουσίες όπως χλώριο, αμίαντο, μόλυβδο, χημικά και βαρέα μέταλλα, χωρίς όμως να παρακρατά χρήσιμα άλατα και ιχνοστοιχεία, οδηγείται στο θάλαμο ηλεκτρόλυσης ο οποίος διαθέτει ηλεκτρόδια από επιπλατινόμενο τιτάνιο, εκεί το νερό ηλεκτρολύεται. Το νερό που εξάγεται από την πλευρά των ηλεκτροδίων καθόδου ονομάζεται Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό (άριστο για πόση) και το νερό που εξάγεται από την πλευρά των ηλεκτροδίων ανόδου ονομάζεται Όξινα Ιονισμένο Νερό (άριστο για εξωτερική χρήση).

Το Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό εξάγεται από μία έξοδο, ενώ το Όξινο Νερό εξάγεται από την άλλη και μέσω πλαστικού σωλήνα που διαθέτει η συσκευή οδηγείται στο νεροχύτη. Γιά μιά ζωή γεμάτη υγεία, δύναμη και ζωντάνια.

Ηλεκτρόλυση Ιονισμένου Νερού Ηλεκτρόλυση Ιονισμένου Νερού

 

Ηλεκτρόλυση Ιονισμένου Νερού
Το Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό εξάγεται από μία έξοδο, ενώ το Όξινο Νερό εξάγεται από την άλλη και μέσω πλαστικού σωλήνα που διαθέτει η συσκευή οδηγείται στο νεροχύτη. Γιά μιά ζωή γεμάτη υγεία, δύναμη και ζωντάνια.
Brand: IASIS.P.S
Manufacturer: IASIS.P.S
Model: Ηλεκτρόλυση Ιονισμένου Νερού
Product ID: 100078
574 based on 785 reviews 5 / 5 / 5 stars
95.50 New InStock

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

• Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων
πρωτευούσης (συνημμένος), έως (2) κιλά, το κόστος είναι : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Αποστολή σε Πόλη του Δικτύου μας και για βάρος μέχρι δύο (2)
κιλά, το κόστος ανέρχεται στα : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

Οι επιστροφές αντικαταβολών και εισπράξεων από τις περιοχές εντός ορίων πρωτευούσης γίνονται πάντα την επομένη εργάσιμη ημέρα. Τα μετρητά καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονική επιβεβαίωση τράπεζας) μαζί με αναλυτική λίστα των ποσών κατάθεσης, αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικά την ημέρα κατάθεσης. Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Οι επιστροφές των αντικαταβολών από τις περιοχές εκτός ορίων πρωτευούσης καθώς και από τις πόλεις του επαρχιακού δικτύου γίνονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατατίθενται οι αντικαταβολές της προηγούμενης εβδομάδoς. Οι αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου επιστρέφονται και αυτές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου ( internet). Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Για τις εισπράξεις ή αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου και περιοχές του Νομού Αττικής εκτός ορίων πρωτευούσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό είσπραξης. Δεν αναλαμβάνουμε είσπραξη με ανοιχτό ποσό στις προαναφερόμενες περιοχές.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές επιβαρύνονται επιπλέον με Φ.Π.Α. 23 %.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier που συνεργάζεται το plakakia-bath, είτε με ίδια μεταφορικά μέσα της εταιρίας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την plakakia-bath εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 6€ (με ΦΠΑ 23%) για παραδόσεις εκτός Αττικής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 115/370720-24
IBAN : GR6901101150000011537072024

EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 0026-0069-16-0100892731
IBAN : GR6702600690000160100892731

ALPHA BANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 261-00-2310004245
IBAN : GR1501402610261002310004245

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 5063-058730-106
IBAN : GR4501720630005063058730106