7.20 

Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω) PROTEFIX η καλύτερη επιλογή για την υγιεινή των τεχνιτών οδοντοστοιχιών σας. Οι οδοντίατροι συστήνουν τα PROTEFIX επικολλητικά φύλλα -μαξιλαράκια για τις προσωρινές οδοντοστοιχίες που τοποθετούνται αμέσως ύστερα από αθρόες εξαγωγές και μέχρι να έρθει ο καιρός για να τοποθετηθούν οι μόνιμες.

Κωδικός προϊόντος: 100011 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω) PROTEFIX  η καλύτερη επιλογή για την υγιεινή των τεχνιτών οδοντοστοιχιών σας. Οι οδοντίατροι συστήνουν τα Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω) PROTEFIX  -μαξιλαράκια για τις προσωρινές οδοντοστοιχίες που τοποθετούνται αμέσως ύστερα από αθρόες εξαγωγές και μέχρι να έρθει ο καιρός για να τοποθετηθούν οι μόνιμες.

Συστήνονται πιο πολύ ακόμη, όταν διάφορες προεξοχές των οστών κάτω από τα ούλα δημιουργούν εστίες πόνων ή φλεγμονές. Επίσης μπορεί να φανεί χρήσιμο και σε βαριάς μορφής συρρίκνωσης ούλων, λόγω απώλειας οστικής μάζας.
Διευκολύνουν την οδοντοστοιχία να κάθεται μαλακά στα ούλα και γεμίζουν τα μικροκενά μεταξύ οδοντοστοιχίας και ούλων χωρίς να διαταράσσεται η συναρμογή των πάνω με τα κάτω δόντια, αμβλύνοντας την πίεση της οδοντοστοιχίας στα επώδυνα σημεία.
Τα Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω) PROTEFIX  είναι απλά στη χρήση τους.
Ακόμη αμβλύνουν την πίεση της οδοντοστοιχίας στα επώδυνα σημεία. Τα φύλλα αυτά κατασκευάζονται από πίλημα φυσικού υλικού που περιέχει αλγινικό νάτριο, τελείως ουδέτερο, σε τρόπο που να μην ερεθίζεται ή να ενοχλείται με οποιονδήποτε τρόπο ο βλεννογόνος του στόματος.
Για λόγους υγιεινής συνιστάται να αλλάζετε τα επικολλητικά φύλλα-μαξιλαράκια κυρίως μετά από κάθε γεύμα , και πρέπει να πλένετε το στόμα σας πολύ καλά. Διατίθενται σε συσκευασία 30 τεμ. για την Άνω & Κάτω Οδοντοστοιχία.

Χρήση:
Βάλτε το επικολλητικό επί 10 δευτερόλεπτα σε χλιαρό νερό, τοποθετήστε το στην καθαρή και υγρή οδοντοστοιχία και πιέστε το. Μόνο για ολικές τεχνητές οδοντοστοιχίες της άνω & κάτω γνάθου.

Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω) PROTEFIX

Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω)
Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω)
Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω) PROTEFIX η καλύτερη επιλογή για την υγιεινή των τεχνιτών οδοντοστοιχιών σας. Οι οδοντίατροι συστήνουν τα PROTEFIX επικολλητικά φύλλα -μαξιλαράκια για τις προσωρινές οδοντοστοιχίες που τοποθετούνται αμέσως ύστερα από αθρόες εξαγωγές και μέχρι να έρθει ο καιρός για να τοποθετηθούν οι μόνιμες.
Brand: IASISPS
Manufacturer: PROTEFIX
Model: Επικολλητικά φύλλα για Οδοντοστοιχίες (Κάτω)
Product ID: 100011
125 based on 1487 reviews 3 / 4 / 4 stars
7.20 New InStock

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

• Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων
πρωτευούσης (συνημμένος), έως (2) κιλά, το κόστος είναι : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Αποστολή σε Πόλη του Δικτύου μας και για βάρος μέχρι δύο (2)
κιλά, το κόστος ανέρχεται στα : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

Οι επιστροφές αντικαταβολών και εισπράξεων από τις περιοχές εντός ορίων πρωτευούσης γίνονται πάντα την επομένη εργάσιμη ημέρα. Τα μετρητά καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονική επιβεβαίωση τράπεζας) μαζί με αναλυτική λίστα των ποσών κατάθεσης, αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικά την ημέρα κατάθεσης. Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Οι επιστροφές των αντικαταβολών από τις περιοχές εκτός ορίων πρωτευούσης καθώς και από τις πόλεις του επαρχιακού δικτύου γίνονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατατίθενται οι αντικαταβολές της προηγούμενης εβδομάδoς. Οι αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου επιστρέφονται και αυτές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου ( internet). Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Για τις εισπράξεις ή αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου και περιοχές του Νομού Αττικής εκτός ορίων πρωτευούσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό είσπραξης. Δεν αναλαμβάνουμε είσπραξη με ανοιχτό ποσό στις προαναφερόμενες περιοχές.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές επιβαρύνονται επιπλέον με Φ.Π.Α. 23 %.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier που συνεργάζεται το plakakia-bath, είτε με ίδια μεταφορικά μέσα της εταιρίας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την plakakia-bath εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 6€ (με ΦΠΑ 23%) για παραδόσεις εκτός Αττικής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 115/370720-24
IBAN : GR6901101150000011537072024

EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 0026-0069-16-0100892731
IBAN : GR6702600690000160100892731

ALPHA BANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 261-00-2310004245
IBAN : GR1501402610261002310004245

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 5063-058730-106
IBAN : GR4501720630005063058730106