23.00 

Τα επιθέματα ALONA βοηθούν στην κίνηση της λέμφου, η οποία αποτελεί το φυσικό σύστημα αποβολής τοξινών. Χρησιμοποιείτε τα επιθέματα στα πέλματα των ποδιών αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος όπου υπάρχουν πιθανά προβλήματα όπως αγκώνες, αυχένας, γόνατα, περιοχές αστραγάλων, καρποί χεριών.

Κωδικός προϊόντος: 10001 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Επιθέματα Αποτοξίνωσης ALONA τα επιθέματα βοηθούν στην κίνηση της λέμφου, η οποία αποτελεί το φυσικό σύστημα αποβολής τοξινών. Χρησιμοποιείτε τα επιθέματα στα πέλματα των ποδιών αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος όπου υπάρχουν πιθανά προβλήματα όπως αγκώνες, αυχένας, γόνατα, περιοχές αστραγάλων, καρποί χεριών.

Με την τακτική χρήση των επιθεμάτων αποσπώνται βαθμιαία οι τοξίνες από το σώμα. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα αισθητά. Μετά την αποκόλληση πλένετε τα σημεία εφαρμογής. Τα επιθέματα Ίασις βοηθούν την αντιμετώπιση Ρευματισμών, Αρθριτικών, Αϋπνιών, Κυτταρίτιδας, κατακράτησης υγρών. Βελτιώνουν την υφή της επιδερμίδας και αναζωογονούν το σώμα.

  • Επιθέματα Αποτοξίνωσης ALONA  σε μορφή αυτοκόλλητων επιθεμάτων που περιέχουν σε σκόνη μίγμα από φυτικά και ορυκτά υλικά όπως:
  • Wood vinegar: Παρασκευάζεται από ρητινοειδή συστατικά βελανιδιάς δίνει ενέργεια και ωφελεί σε δερματολογικά προβλήματα.
  • Turmaline: Φυσικό ορυκτό που εξορύσσεται στη Βραζιλία και εκπέμπει ωφέλιμα Αρνητικά Ιόντα και Υπέρυθρη ακτινοβολία βοηθώντας στην εξισορρόπηση των ενδοκρινών αδένων.
  • Mugrwort extract: Βότανο της Άπω Ανατολής, βοηθά το σώμα να παραμένει ζεστό και υγρό.
  • Chitosan: Ουσία που αποσπάται από το κέλυφος ενός είδους καβουριών και κοχυλιών. Έχει αντιβακτηριακές και επουλωτικές ιδιότητες καθώς επίσης και ενυδατικές.
  • Pearl stone: Είναι φτιαγμένο από σκόνη μαργαριταριών τα οποία βελτιώνουν την απορροφητικότητα.
  • Highly purified silica: Πορώδη μη κρυσταλλικά υλικά. Έχουν υδατοαπορροφητικές ιδιότητες.
  • Polyolic alcohol: Χρησιμοποιείται σαν παράγοντας διατήρησης υγρασίας.
  • Starch: Άμυλο. Απορροφά Υγρασία από το Περιβάλλον.

Επιθέματα Αποτοξίνωσης ALONA Επιθέματα Αποτοξίνωσης alona

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

• Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων
πρωτευούσης (συνημμένος), έως (2) κιλά, το κόστος είναι : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Αποστολή σε Πόλη του Δικτύου μας και για βάρος μέχρι δύο (2)
κιλά, το κόστος ανέρχεται στα : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

Οι επιστροφές αντικαταβολών και εισπράξεων από τις περιοχές εντός ορίων πρωτευούσης γίνονται πάντα την επομένη εργάσιμη ημέρα. Τα μετρητά καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονική επιβεβαίωση τράπεζας) μαζί με αναλυτική λίστα των ποσών κατάθεσης, αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικά την ημέρα κατάθεσης. Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Οι επιστροφές των αντικαταβολών από τις περιοχές εκτός ορίων πρωτευούσης καθώς και από τις πόλεις του επαρχιακού δικτύου γίνονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατατίθενται οι αντικαταβολές της προηγούμενης εβδομάδoς. Οι αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου επιστρέφονται και αυτές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου ( internet). Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Για τις εισπράξεις ή αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου και περιοχές του Νομού Αττικής εκτός ορίων πρωτευούσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό είσπραξης. Δεν αναλαμβάνουμε είσπραξη με ανοιχτό ποσό στις προαναφερόμενες περιοχές.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές επιβαρύνονται επιπλέον με Φ.Π.Α. 23 %.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier που συνεργάζεται το plakakia-bath, είτε με ίδια μεταφορικά μέσα της εταιρίας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την plakakia-bath εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 6€ (με ΦΠΑ 23%) για παραδόσεις εκτός Αττικής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 115/370720-24
IBAN : GR6901101150000011537072024

EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 0026-0069-16-0100892731
IBAN : GR6702600690000160100892731

ALPHA BANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 261-00-2310004245
IBAN : GR1501402610261002310004245

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 5063-058730-106
IBAN : GR4501720630005063058730106