5.50 

Η  ΑΠΟΛΥΤΗ  ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ  ΝΥΧΙΩΝ   ΣΕ ΕΝΑ  ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝ

 • 4 ΣΕ 1
 • Σκληρυντικό για αδύναμα  νύχια
 • Προστατευτικό από σκληρή καταπόνηση  και  εργασίες
 • Βάση για πετυχημένο στρώσιμο  βερνικιού  και αποφυγή  κιτρινίσματος
 • Επικαλυπτικό βερνικιού (top coat) για αντοχή, μεγάλη  διάρκεια  και αναλλοίωτο  χρώμα  από  υπεριώδη  ακτινοβολία UV.
Κωδικός προϊόντος: 10002 Κατηγορία: Ετικέτα:

Περιγραφή

Δυναμωτικό Νυχιών BECCO, ένα εκπληκτικό προιόν για υπέροχα νύχια. Μία από τις πιο συχνές ενοχλήσεις στις γυναίκες είναι τα νύχια που σπάνε. Η χειρονακτική εργασία, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά και η έλλειψη ασβεστίου είναι οι κυριότερες αιτίες γι’ αυτό. Πέραν όμως του πόνου, υπάρχει και το αισθητικό μέρος για το οποίο όπως όλοι μας ξέρουμε, μεγάλες επιχειρήσεις καλλυντικών παρακολουθούν και φροντίζουν συνεχώς με προϊόντα περιποίησης νυχιών.
Το Δυναμωτικό Νυχιών BECCO είναι ένα ειδικό σύστημα όλα σε ένα που σκληραίνει τα νύχια και διατηρεί το χρώμα του βερνικιού για μία ολόκληρη εβδομάδα, είναι ένα σκληρυντικό 4τραπλής δράσης το οποίο λειτουργεί ως βάση – σταθεροποιητής – σκληρυντικό και μόνο του για ένα φυσικό γυάλισμα και αντοχή σε καταπονήσεις.

Τα φυσικά ενεργά συστατικά που περιέχει το Becco διεγείρουν την σκλήρυνση της κερατίνης δημιουργώντας έτσι σκληρά νύχια που δεν σπάνε. Χρησιμοποιείτε εύκολα και στεγνώνει γρήγορα δίνοντας ένα σκληρό και λαμπερό αποτέλεσμα.

 1. Στεγανοποιεί και σκληραίνει την επιφάνεια των νυχιών εμποδίζοντας το σπάσιμο και το ξεφλούδισμα.
 2. Βοηθά τα νύχια να μεγαλώσουν γρήγορα, να δυναμώσουν και να γίνουν υγιή και όμορφα.
 3. Λειαίνει την επιφάνεια των νυχιών και πυκνώνει τη μάζα τους.
 4. Δίνει στα νύχια ένα γυαλιστερό και λείο αποτέλεσμα.
 5. Εμποδίζει την δημιουργία λεκέδων και κιτρινίσματος στα νύχια
 6. Διατηρεί τα νύχια φρεσκοβαμμένα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα

Τα υλικά που περιέχει δυναμώνουν εσωτερικά τα νύχια, επαναπροσδίδοντάς τους την κανονική σκληρότητα και στιλπνάδα. Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά του BECCO από τα ανταγωνιστικά προϊόντα, τα οποία σχηματίζουν μία επιφανειακή κρούστα σκλήρυνσης χωρίς να επηρεάζουν ουσιαστικά την γενεσιουργό αιτία του προβλήματος.
Το Δυναμωτικό Νυχιών BECCO πρέπει χρησιμοποιείται μέρα παρά μέρα ωσότου εξαντληθεί το πρώτο φιαλίδιο και σταδιακά ή χρήση του θα αραιώνει φθάνοντας τη μία φορά την εβδομάδα. Έχει παρατηρηθεί ότι το 50% των νυχιών που σπάνε έχει αποκατασταθεί μετά από 6μηνη χρήση του BECCO χωρίς την ανάγκη επανάληψης στο μέλλον. Διευκρινίζουμε ότι το BECCO δεν είναι φάρμακο, αλλά επειδή προστατεύει τόσο αποτελεσματικά τα νύχια από τη φθορά, δίνει την ευκαιρία στον οργανισμό να δυναμώσει και να επαναφέρει στη φυσιολογική κατάσταση τα νύχια. Δεν εμποδίζει την βαφή των νυχιών, αρκεί όμως να προηγείται αυτής.
Κυκλοφορεί σε φιαλίδιο των 14 κ.ε.

Το Δυναμωτικό Νυχιών BECCO εισάγεται από την Γαλλία και συσκευάζεται σε εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. εργαστήρια Δυναμωτικό Νυχιών

 

Δυναμωτικό Νυχιών BECCO
Δυναμωτικό Νυχιών BECCO, ένα εκπληκτικό προιόν για υπέροχα νύχια. Μία από τις πιο συχνές ενοχλήσεις στις γυναίκες είναι τα νύχια που σπάνε.
Brand: IASIS
Manufacturer: BECCO
Model: Δυναμωτικό Νυχιών BECCO
Product ID: 10002
362 based on 1520 reviews 4 / 5 / 5 stars
5.00 New InStock

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

• Αποστολή με παράδοση την Επόμενη ημέρα εντός των ορίων
πρωτευούσης (συνημμένος), έως (2) κιλά, το κόστος είναι : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ

• Αποστολή σε Πόλη του Δικτύου μας και για βάρος μέχρι δύο (2)
κιλά, το κόστος ανέρχεται στα : 3,00 €

Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,00 €

Οι επιστροφές αντικαταβολών και εισπράξεων από τις περιοχές εντός ορίων πρωτευούσης γίνονται πάντα την επομένη εργάσιμη ημέρα. Τα μετρητά καταθέτονται σε τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Το αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονική επιβεβαίωση τράπεζας) μαζί με αναλυτική λίστα των ποσών κατάθεσης, αποστέλλονται στον πελάτη ηλεκτρονικά την ημέρα κατάθεσης. Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Οι επιστροφές των αντικαταβολών από τις περιοχές εκτός ορίων πρωτευούσης καθώς και από τις πόλεις του επαρχιακού δικτύου γίνονται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, κατατίθενται οι αντικαταβολές της προηγούμενης εβδομάδoς. Οι αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου επιστρέφονται και αυτές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέσω διαδικτύου ( internet). Οι επιταγές επιστρέφουν την επομένη εργάσιμη της είσπραξης, συνοδευόμενες από αναλυτική απόδειξη παράδοσης.

Για τις εισπράξεις ή αντικαταβολές από πόλεις του επαρχιακού δικτύου και περιοχές του Νομού Αττικής εκτός ορίων πρωτευούσης, θα πρέπει να γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό είσπραξης. Δεν αναλαμβάνουμε είσπραξη με ανοιχτό ποσό στις προαναφερόμενες περιοχές.

Όλες οι προαναφερόμενες τιμές επιβαρύνονται επιπλέον με Φ.Π.Α. 23 %.

Πληρωμή με αντικαταβολή
Με το σύστημα της αντικαταβολής σας δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης με μετρητά κατά την παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η παράδοση πραγματοποιείται είτε με την εταιρεία courrier που συνεργάζεται το plakakia-bath, είτε με ίδια μεταφορικά μέσα της εταιρίας. Η δυνατότητα εξόφλησης με αντικαταβολή παρέχεται από την plakakia-bath εντελώς δωρεάν για παραδόσεις εντός Αττικής και με χρέωση 6€ (με ΦΠΑ 23%) για παραδόσεις εκτός Αττικής

Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Για την εξόφληση των αγορών μπορείτε να καταθέσετε εφάπαξ το ποσό που αντιστοιχεί, σε μία απο τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΕΘΝΙΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 115/370720-24
IBAN : GR6901101150000011537072024

EUROBANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 0026-0069-16-0100892731
IBAN : GR6702600690000160100892731

ALPHA BANK
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 261-00-2310004245
IBAN : GR1501402610261002310004245

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αριθ.λογαριασμού : 5063-058730-106
IBAN : GR4501720630005063058730106